El nostre equip de nutricionistes

MARGA SERRA ALÍAS

Llicenciada en Ciències biològiques per la Universitat de Barcelona, Postgraduada en Nutrició i Dietètica, Màster en Màster Oficial en Nutrició Humana i Qualitat d’aliments. Doctora en ciències de la Salut. Professora de Nutrició i d’educació nutricional al màster de Nutrició i Salut de la Universitat Oberta de Catalunya.
Àmplia experiència docent universitaria. 
Autora de nombrosos materials d’educació nutricional. Amplia experiències en projectes d’educació nutricional e intervencions educatives.
Especialista en la prevenció de trastorns del comportament alimentari i també en noves tecnologies i nutrició.
Directora i creadora de Nutrapp.
 

MERCÈ CARBONELL BADIA

Especialista en coaching nutricional, tractament nutricional de l'obesitat i altres malalties. 

Dietista Nutricionista freelance amb tres anys d’experiència en consulta dietètica física i online. Educació nutricional a través de xerrades, redacció de documents i tallers de cuina per diferents col·lectius. Diplomada en Nutrició i Dietètica, Postgrau Educadora Diabetis, Màster Nutrició i Alimentació i Certificació en Coaching Nutricional. Redactora del blog propi VERSIÓ SANA compartit en diferents xarxes socials.

 

GEORGINA BERMÚDEZ I ARGEMÍ

Especialista en el tractament nutricional de l'obesitat i altres malalties.
 
Graduada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat Ramon Llull i amb Màster Oficial en Nutrició Humana i Qualitat d’aliments, per la Universitat de les Illes Balears. Especialitzada en Nutrició Clínica en diferents consultoris i docència universitària i per a empreses.
Gran experiència en educació nutricional.

SANDRA VERDAGUER

Especialista en educació nutricional i planificació nutricional familiar.

Graduada en nutrició  per la Universitat Ramón Llull i i especialitzada en nutrició esportiva, educació nutricional, obesitat i problemes metabòlics. Màster en Nutrició Humana i Qualitat dels Aliments a la Universitat de les Illes Balears. Gran experiència en tractaments nutricionals i educació nutricional. Actualment viu a EEUU realitzant estudis superiors en nutrició, 

CRISTINA ORTEGA GORDILLO

Especialista en nutrigenòmica i tractament de l'obesitat.
 
Graduada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat Ramón Llull.
 
Amplia experiència en consultes de dietètica i en educació nutricional.

MARIA CABRERA

Especialista en nutrició infantil i trastorns del comportamient alimentari. Psicòloga.

Llicenciada en Psicologia i Graduada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat Ramon Llull. Experta en PNL. Especialista en Trastorns Alimentaris, Tractament de l’Estrès i Ansietat i Alimentació Saludable. EAxperiència en educació nutricionali consultes privades.

CHIARA GAI

Especialista en educació nutricional. 
 
Estudis de  Nutrició i Prevenció (Nutrition for Health Promotion and Disease Prevention) - University of California, San Francisco School of
Medicine (UCSF). Professora Katie Ferraro.
Curs de Cocktaileria Professional (Federació A.B.E. Catalunya – IBA International Bartenders Association)
Diplomada de Sommelier. ESHOB, Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona
Responsable Departament d’Estudis i Formació Online Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona. www.eshob.com

CRISTINA LAJARA

Especialista en dietoteràpia. 
Diplomada en Nutrición y Dietética por la Universidad Ramon Llull.
Posgraduada en  Nutrición Infantil y Adolescentes en la UB-IL3
Experiencia en consultas privadas y en educación nutricional.
Cooperant en diferents països africans en projectes d´educació nutricional. 

 

Jaume Marsé Ferrer

Gerent de Nutrapp. 
Especialista en educació nutricional.
Llicenciat en ciències biològiques per la Universitat de Barcelona. 
Treballa en el món de l’educació. És expert en educació nutricional i en temes d’ecologia i medi ambient.
Àmplia experiència en programes d’educació nutricional a l’escola i en l’elaboració d’estratègies pedagògiques en educació per a la salut.
Ha escrit nombrosos articles de ecologia i medi ambient.
 

Jesús Albiol Ribas

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona. Títol d'especialista de Cirurgia General i de l'Aparell Digestiu. Formació en Hospital Clínic de Barcelona. Ha prestat durant 39 anys els serveis mèdics al Consorci Sanitari del Garraf (Hospital Sant Camil i Hospital Sant Antoni Abat) com Adjunt del Servei de Cirurgia General i Coordinador de la unitat de cirurgia menor i major ambulatòria. Cirurgià amb plaça en propietat en l'Ambulatori Jaume I de Vilanova i la Geltrú amb posterior agregació a Hospital Sant Camil. Participació en múltiples congressos amb premis de millors comunicacions. Premi Aiguadé Miró la Difusió Sanitària en Català, de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears. Àmplia experiència en programes de TV, diaris i revistes en l'àmbit de la comunicació i divulgació de la salut.

Marta Ausiró

Especialista en nutrició esportiva. 
 
Diplomada en Dietètica i Nutrició Humana, Universitat Ramón Llull.
 
Máster en Nutrició esport i activitat física Universitat de Barcelona.
 
Responsable Departament Nutrició DLFHealth, Nutricionista Centre mèdic Digest- Badalona. Forma part dels  grups de treball  Nutrició Gestació i infancia i  Nutrició a l`esport del Col.legi Nutricionistes  de Catalunya.
 

Mireia Sol

Especialista en higiene alimentària. 

Diplomada en Especialització en fonaments de química. Universitat Rovira i Virgili (URV).

Llicenciada en Ciència i tecnologia dels aliments. Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Llicenciada en Publicitat i relacions públiques. Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Màster Nutrició i Salut. Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Experiència en la indústria alimentària realitzant tasques de qualitat, i de recerca i innovació. 

 

Georgina Salvà

Especialista en educació nutricional i planificació de dietes equilibrades familiars. Tractaments nutricionals en malalties.

Graduada en Nutrició humana i Dietètica per la Universitat Ramon Llull. Experiència en educació nutricional, tant amb nens com amb adults. Experiència en consulta privada. Titulada en “Nutrició i esport” a través d’IL3-UB. Titulada en “Alimentació i Nutrició en la Infància: claus per la pràctica professional diària”, a través d’IL3-UB. Certificació en Coaching Nutricional.

Mariona Valls

Psicòloga Clínica especialista en Trastorns de la Conducta Alimentària i Obesitat. Nº col·legiada 21.803. 

 Graduada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Màster en Trastorns de la Conducta Alimentària i Obesitat per la Universitat de Barcelona. 

Postgrau Educador en Obesitat Infantil (Programa "Adolescents en Moviment") per la Universitat Autònoma de Barcelona i l'Hospital de la Vall d'Hebron.

Formada en Reducció de l'Estrès basat en Mindfulness (MBSR) i en Alimentació Conscient (MindfulEating).

Membre del Grup de Treball en TCA i Tractament Psicològic de la Obesitat en el Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya. 

 Psicòloga amb 4 anys d'experiència com a Terapeuta al Institut de Trastorns Alimentaris (ITA) i amb 2 anys d'experiència com a Coach Nutricional amb l'equip d'endocrinologia del Dr. Cuatrecasas (CPEN) a la Clínica Sagrada Família i al Centre Mèdic Teknon.

 

Míriam Bedmar

Especialista en BLW  (Baby Led Weaning).

Infermera Comunitària, Postgrau  Infermeria Comunitària i Postgrau en Nutrició i Dietètica. Assesorament  a les famílies en nutrició Infantil (Baby Led Weaning) i Alimentació familiar saludable.

Mare de dos nenes.