BUNYOLS DE BRÒQUIL AMB FORMATGE I PERNIL

20/10/2017

Heu bullit massa bròquil i us n'ho sobrat? Voleu cuinar-lo d'una manera diferent i original? 

Ingredients: 

250 g de restes de bròquil bullit

100 g de formatge de la varietat que tingueu a la nevera

100 g de pernil dolç (o qualsevol altre embotit)

150 g de farina

1 got de llet freda

1 cullerada de vi blanc de la comarca

1 ou

1 cullereta de llevat

Oli

Sal

 

ELABORACIÓ:

Feu una massa amb la farina, ou, llevat, llet, vi i una mica de sal. Poseu oli en una paella al foc.

Afegiu a la massa el bròquil bullit, el formatge i el pernil tallats en trossos petits. Amb l’ajut de dues culleres, afegiu la barreja a l’oli calent amb cura. Enrossiu els bunyols per les dues bandes ideixeu-los escórrer sobre paper de cuina.

Foto. Freepik 

Compartir