Activitats de Nutrapp al MWC

07/03/2017

Nutrapp va ser present durant la celebració del Mobile World Congress 2017, en l’espai dedicat a la fira internacional d'start-ups 4YFN (Four Years From Now). La Universitat Oberta de Catalunya (UOC) dóna suport al nostre projecte de coaching nutricional online i ens va cedir un espai al seu estand per presentar-lo als assistents.

En l’estada a la fira vam rebre la visita de la regidora d'Innovació i TIC de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Ariadna Llorens i el gerent de Neàpolis, Joan Carles Lluch, per recolzar Nutrapp, el projecte de la directora, vilanovina, Marga Serra.

Actualment, la plataforma col·labora amb l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Vilanova i la Geltrú (EPSEVG) perquè els alumnes de l'European Project Semester (EPS) desenvolupin l’aplicació mòbil de Nutrapp com a projecte de final de carrera.

La regidoria Ariadna Llorens ha valorat la col·laboració de Nutrapp amb la universitat vilanovina com un exemple "que demostra la potencialitat de tenir una universitat tecnològica que permet posar en valor el talent com a element de riquesa que té la nostra ciutat". També ha destacat que és fonamental per al desenvolupament econòmic del nostre territori tenir "la fortalesa tecnològica que sorgeix del fet de posar en contacte el món universitari internacional i els emprenedors locals".

També van convidar Nutrapp a l’estant de Catalunya Ràdio, on van entrevistar a Marga Serra al programa de noves tendències Popap, presentat per Mariola Dinarès. En aquest programa la directora de Nutrapp va parlar dels diferents serveis que oferim i dels avantages que donen les noves tecnologíes per estar en contacte amb la teva nutricionista i fer un bon seguiment de les dietes.

Compartir