Pateixes de vertigen?

27/02/2018

Pateixes de vertigen? No et perdis el post d'aquesta setmana:

En la majoria de les ocasions els episodis de vertigen són causats per alteracions en l'oïda, en aquest vertigen, la inestabilitat i la sensació giratòria és molt intensa i sol acompanyar-se amb sorolls a l'orella, sordesa, vòmits o nàusees; l'atac pot durar hores o dies i acostuma a obligar al malalt a estar ficat al llit i a les fosques, ja que, qualsevol moviment pot desencadenar els símptomes.

GINKO BILOBA (Ginko folium): la fulla de ginko presenta activitat vasorreguladora (vasodilatador arterial, vasoconstrictor venós i reforçador de la resistència dels capil·lars), antiagregant plaquetari, antioxidant i neuroprotector.

Els efectes beneficiosos sobre trastorns neurosensorials del sistema auditiu, s'atribueixen principalment per l'acció vasorreguladora de l'extracte de fulla de ginko.

La Comissió Europea autoritza l'ús dels preparats de Ginko Biloba en patologies com: Síndromes de demència, dèficit de memòria, trastorns de concentració, condició emocional depressiva, vertigen, tinnitus i mal de cap.

Està contraindicat el seu ús en pacients tractats amb anticoagulants o antiagregants plaquetaris, ja que el Ginko pot potenciar l'acció d'aquests i en pacients amb sagnat abundant, hauran de suspendre els tractaments a base de Ginko entre 3-4 dies abans d'una intervenció quirúrgica.

No es recomana el seu ús en nens, embaràs o períodes de lactància.

Ens veiem la setmana que ve

Feliç setmana Nutrapp !!

Escrit per: Cristina Lajara Nutricionista de Nutrapp i Postgraduada en Fitoteràpia Clínica

Compartir