Mentruacions doloroses

13/02/2018

Pateixes de menstruacions doloroses? Doncs no t'has de perdre el post d'aquesta setmana   t'interessa !!

La dismenorrea o "menstruació dolorosa" és un problema molt freqüent que afecta, com a mínim, a la meitat de les dones en un o altre moment de la seva vida reproductiva. El seu principal símptoma és el dolor, el qual acostuma a aparèixer abans o amb el començament del sagnat menstrual.

DONG QUAI (Angelica sinensis): Dong quai és conegut tradicionalment en la medicina xinesa, com el ginseng femení o tònic de la sang; es recomana per a una gran varietat de dolències, sobretot ginecològiques, com ara, dismenorrea, menstruació irregular, processos pre menopàusics, entre d'altres.

Basant-nos en diferents estudis realitzats, el seu ús tradicional i indicació reconeguda es donada per als processos de dismenorrea o menstruació dolorosa, ja que, sembla ser que els extractes hidrosolubles d'A. sinensis exerceixen un efecte estimulant sobre la musculatura uterina i els solubles en alcohol afavoreixen la relaxació de l'úter.

Com interaccions trobem, ús desaconsellat conjuntament amb anticoagulants i / o antiagregants plaquetaris, ja que es pot produir un augment del risc de sagnat.

El seu ús està contraindicat en processos infecciosos aguts

Ens veiem la setmana que ve

Feliç setmana Nutrapp !!

Escrit per: Cristina Lajara Nutricionista de Nutrapp i Postgraduada en Fitoteràpia Clínica

Foto.Designed by Freepik

Compartir